Cégismertető

Tekintse meg cégismertetőnket ide kattintva.

Megnézem

Engedélyek, Tanúsítványok

Tekintse meg tanúsítványainkat.

Megnézem

Állásajánlatok

Aktuális állásajánlataink

Szemcseszórás

Nagy teljesítményű görgőpályás szemcseszóró berendezéssel rendelkezünk.

Konténergyártás

Jó minőségben, erős kivitelben gyártunk fémhulladékok szállítására alkalmas konténereket

Ingatlan bérbeadás

Telephelyünk szomszédságában irodák, gyártóterületek, ipari ingatlanok bérelhetők.

Bemutatkozás

A Sofém Kft. 1995. júniusában alakult meg fémhulladék nagykereskedelem fő tevékenységi körrel. A Kft. családi vállalkozás, 100 %- ban Soltész József és családja tulajdonában van. A Kft. megalakulása óta töretlenül fejlődve ma már Debrecen legnagyobb fémhulladék nagykereskedelmi cégévé vált. A Kft. központi telephelye Debrecenben a Nyugati Ipari Parkban található frekventált helyen, nagyon jó adottságokkal. A telephely, az M35-ös autópálya Debrecen Nyugati lehajtójától mindössze 800 méterre található, területe 85,3 hektár. Szomszédságában jól prosperáló vállalkozások tevékenykednek, tőle pár száz méterre Debrecen legnagyobb bevásárló központja található. A telephely a városból is jól megközelíthető, Az Ipari Parkon belül, a Kft. tulajdonában van még két másik telephellyel és egy bér-irodaház is.

A cég tevékenységi köre: vas- és színesfém felvásárlás, gépek- berendezések- vasszerkezetű létesítmények bontása, fémhulladékok feldolgozása kohászati célra, felület-előkészítés szemcseszórással, acélfalu konténerek gyártása, roncsautók átvétele, bontása.

Fémhulladékok felvásárlásával, feldolgozásával és a feldolgozott hulladékok értékesítésével foglalkozunk. Saját iparvágánnyal, önrakodós tehergépkocsikkal, nagy teljesítményű rakodógépekkel és hulladék-feldolgozó gépekkel rendelkezünk. Magas felvásárlási árainknak köszönhetően a lakossági vas- és színesfém hulladékok nagy forgalmú átvevőhelye lettünk. Debrecenben és környékén a legtöbb cégtől mi vásároljuk fel a fémhulladékokat.

További tevékenységeink:


Bontás
Vállaljuk gyárak, gépek, berendezések, acélszerkezetű épületek és vasszerkezetek bontását. Hivatalosan regisztrált járműbontó-hulladékkezelők vagyunk. Jogosultak vagyunk mindenféle jármű átvételére, bontására és a bontott járműalkatrészek értékesítésére.
Szemcseszórás
Nagy teljesítményű görgőpályás szemcseszóró berendezéssel rendelkezünk. Foglalkozunk vasanyagok és hegesztett acélszerkezetek szemcseszórásával. A szemcseszóró berendezés környezetbarát módon képes a vasanyagok felületének festés előtti előkészítésére.
Konténergyártás
Jó minőségben, erős kivitelben gyártunk fémhulladékok szállítására alkalmas 20-30 köbméteres multiliftes konténereket, valamint kisebb, 5-10 köbméteres láncos konténereket. Foglalkozunk 34; 50; 63; 84 m3-es acél tűzivíz tároló tartályok gyártásával.
Ingatlan bérbeadás
Ingatlanok bérbeadásával is foglalkozunk. Telephelyünk szomszédságában irodák, gyártóterületek, ipari ingatlanok bérelhetők.

ISO 9001:2008 szerinti Minőségirányítási- és ISO 14001:2004 szerinti Környezetirányítási rendszert működtetünk.

Tekintse meg bemutatkozó videónkat

A videóban bemutatjuk cégünk szolgáltatásait.

SOFÉM Kereskedelmi Szolgáltató
és Feldolgozó Kft.
Hulladék-Nagykereskedelem, Fém- És Vashulladék, Nyersanyag Hasznosítás